28 dager kuren.

Trykk på linkene i banneret over for å skifte side

The site in English Click here

 

Alle sidene beskriver 28 dager kuren.som sammen med et fantastisk kost tilskudd vil gi deg store positive forandringer i din hverdag. Kost tilskuddet kan brukes alene. eller sammen med kuren. Vil du bli fordelskunde og få stor rabatt på produktene eller ev. tegne et 3 mnd. abonnement kan du gjøre det her Trykk her

Produktene selges i Norge, Sverige, Danmark, og mange andre land.

Har du aldri hørt om dette før, vil du sikkert gjøre det før eller senere. Lagre siden slik at du finner den igjen, når du forstår betydningen for deg og ditt liv. Registrer deg her Trykk her

 

Cellreset original 28 dagers kur

Veien til en bedre helse. Riktig kosthold er basisen for en god helse,og slankere kropp. Denne 28 dagers dietten vil gi deg det du trenger. Fjern uheldige stoffer fra kroppen på grunn av tidligere feil kosthold.

Jeg vil registrere meg Trykk her

Hvem kan gå på dietten?

NB! De som bruker Marevan kan ikke gå på denne dietten! Alle andre. Det gjelder bare 28 dagers kuren.

Næringsproduktene Kan brukes av alle.

Aktivering på morgenen, Basisen på dagen, og Restaurering før man legger seg

 

Cellreset dietten ble i utgangspunktet utviklet for dem med metabolsk syndrom (diabetes, fedme, høyt kolesterol, høyt blodtrykk, trigelyseriner, ødemer osv.).

Dietten er nå testet ut av over 1.500.000 i flere land. Den har også vist seg å ha gode resultater på f.eks. migrene, fibromyalgi, fatigue, smerter i ledd, hudproblemer, søvnmangel osv.

Dette er en rensekur, med stort slankeresultat Vanlig vekt nedgang på 28 dager er fra 6 til 15 kg.

28-dagers kuren er for alle. Alt å vinne,ingen ting å tape. spis deg frisk.

Se beskrivelse av 28 dagers kuren nedenfor.

28 dagers kuren

Personen bak kuren

Har utviklet 28 dagers kuren,og er bl.a kjent for å ha skrevet

Rikshospitalets helse/slankemeny, har gitt ut flere bøker om

ernæring, vitaminer, mineraler og naturmedisin. cellRESET finnes pr. idag i 32 land.

Du kan registrere deg gratis, og bli fordelskunde eller teampartner. Du har 30 dager på deg, til å finne ut om du vil kjøpe noe. før du blir strøket. Du får bedre priser på både nærings produktene, og kosmetikk produktene. Husk å velge riktig land på reistrerings siden Trykk her

Det gjøres oppmerksom på at kuren anbefaler et kosttilskudd som en del av opplegget. De mener at tilskuddet er det beste som finns på markedet idag. Hvis du registrer deg, blir du registrert som fordelskunde i dette selskapet. Du må tegne et 3 måneders abonnement her får å få tilsendt kuren m.m.

Kosttilskuddet som anbefales, står egentlig på egne ben, og kan brukes alene sammen med vanlig kosthold, uten kuren. Jeg bruker dette tilskuddet tiltross for at jeg prøver å spise riktig. Jeg vil være sikker på at jeg får i meg riktige vitaminer og mineraler. Derfor kosttilskudd. Det har funket for meg, og håper flere vil oppleve det samme.

MELD DEG PÅ

Sats på deg selv, og din kropp. Det er mulig å registrere seg uten å betale med en gang.Man har da en måned på seg før man blir strøket.

Denne kuren tar også hensyn til livet etterpå, med forslag til mat og andre gode råd. Ingen vekt oppgang eller jojo slanking,hvis man følger rådene.

Helsevinner med 28 dagers dietten.

Du kan registrere deg gratis, og bli fordelskunde eller teampartner. Du har 30 dager på deg, til å finne ut om du vil kjøpe noe. før du blir strøket. Du får bedre priser på både nærings produktene, og kosmetikk produktene.

Hvordan skiller denne dietten seg fra alle andre

Denne helsedietten er utviklet av en anerkjent norsk naturmedisiner med doktorgrad i komplementær medisin og barnløshet, samt forfatter av flere fagbøker, Dr. Stenseth. Han har mer enn 30 års erfaring innenfor akupunktur, mineraler og vitaminlære og har drevet Naturmedisinske fagskole i 14 år.

Utgangspunket for denne dietten ble til da Dr. Stenseth fikk data fra NASA for optimal helse og vekt, og NASA sine astronauter har de strengeste krav til HELSE I VERDEN!!! Dr. Stenseth har deretter laget en diett ut i fra disse dataene og sine kunnskaper og kommet frem til denne fantastiske dietten som nå er utprøvd av over 1.500 000 mennesker i hele verden.

Denne dietten er vektet på noen helt spesielle anerkjente patenterte næringstilskudd laget av 100 % økologisk mat og produsert i Tyskland. Dette er økologiske produkter som har en opptaksverdi på opptil 90 % i forhold til andre næringstilskudd som gjerne har 10%. Det er produktene og dietten SAMMEN som skaper HELHETEN. Det ene gir ikke resultater uten det andre. Det tyske selskapet har imidlertid ingenting med dietten å gjøre, for den er det altså Dr. Stenseth som eier - og KUN de som er i hans team som har tilgang på!

Hvem kan gå på dietten?Dietten ble i utgangspunktet utviklet for dem med metabolsk syndrom (diabetes, fedme, høyt kolesterol, høyt blodtrykk, trigelyseriner, ødemer osv.). Dietten er nå testet ut av over 1.500.000 i flere land. Den har også vist seg å ha gode resultater på f.eks. migrene, fibromyalgi, fatigue, smerter i ledd, hudproblemer, søvnmangel osv.

Riktig kosthold er basisen for en god helse og denne 28 dagers dietten vil gi deg det du trenger.

Dietten handler om matens kjemi, og er en «detox» hvor kroppen får ryddet opp i alle belastninger som har bygget seg opp over flere år, gjennom å spise feil mat (sukker, salt, hvete osv. osv)

 

Den reduserer det farlige buk fettet og du vil raskt merke at midjen blir smalere. Gjennomsnittlig vektnedgang ligger på 5-12 kg avhengig av utgangspunktet.

Helsedietten bygger opp kroppen gjennom riktige sammensetninger mellom proteiner, vitaminer og mineraler slik at du vil kjenne at energien vil komme tilbake

Den bygger opp musklene slik som HJERTET som er den viktigste muskelen

Den vil øke forbrenningen din slik at du etter kuren vil beholde vekten.

NB! De som bruker Marevan kan ikke gå på denne dietten!

Det gjelder bare 28 dagers kuren.

Næringsproduktene kan brukes av alle.

Aktivering på morgenen, Basisen på dagen, og Restaurering før man legger seg

Denne dietten er først og fremst en helsediett som har fokus på å bygge opp kroppen. I motsetning til de fleste andre dietter hvor en går ned i vekt, og mister muskel masse, så bygger dietten opp både helsen og musklene. Du vil også merke at forbrenningen øker, slik at når du er ferdig med dietten så vil du kunne spise normalt og samtidig beholde vekten gjennom å bruke verktøyene du lærer.

 

•Du vil få tilsendt dietten på mail og bli med i en egen facebook gruppe.

•Det er en steg for steg oppskrift som er lett å holde – ANBEFALER Å FØLGE MENYEN "til punkt og prikke".

Du vil også få enkle tips og råd, og vi skal støtte hverandre gjennom prosessen

•Mulighet for å stille spørsmål hele døgnet

•Dietten bygger på enkel filosofi;

*Hvite dager: FASE 1 - Balanserende dager – dine ”doktor” dager

*Grønne dager: God naturlig, ren mat – de fleste dager er grønne!

*Røde dager: FASE 2 - etter 28 dagers dietten. Party, ferier, weekends med familie og venner, desserter, kaker, vin, øl etc. (mest karbohydrater). Bør da ta 1 eller 2 hvite dager etter røde dager for å komme tilbake i balanse.

Du kan melde deg inn i skjemaet under

 
 
Mann
Kvinne
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bli fordelskunde, trykk på bilde under

28 dagers kuren fra cellreset original

Prisen:

Den billigste løsningen er 3 mnd abonnement .(3 mnd abo pluss markedførings materiale)

Slanke og rense kuren,samt spiseråd(7+3 vedlegg) får dere da helt gratis, så det er altså kun produktene man betaler for.

Første mnd. koster ca. kr. 1550,- (hvis man tilleggsbestiller aminosyrer og te).og deretter kr. 885,- de to neste mnd (tilsvarer kr. 30,- pr. dag).

Ingen bindingstid utover abonnementet, som er på totalt 3 mnd, men erfaringen sier at produktene gjør SÅ godt for kroppen, så de vil man gjerne fortsette med – men det er altså opp til hver enkelt og helt valg fritt.

 

Ved å velge denne løsningen så får man også muligheten til å anbefale det videre til andre som vil få like stor glede av dette som du får.

I tillegg har man 30 dagers fornøydhetsgaranti på produktene! Det betyr med andre ord:

 

ALT Å VINNE - INGENTING Å TAPE!

 

Jeg vil registrere meg Trykk her Du blir da fordels kunde eller team partner, og kvalifiserer for stor rabatt på produktene.

 

Vi er så heldige at vi er i teamet til den som har utviklet denne kuren. Alle som tegner et 3 mnd.abonnement får derfor kuren tilsendt gratis. Andre team har ikke tilgang til 28-dagers kuren fra Cellreset.(Face1 og Face2)

 

Kosthold produktene passer for alle, gammel og ung

De kan brukes sammen med dine vanlige kostholds vaner, tillskudd for trening og idrett (garantert dopingfrie), med mer. De er dessuten

 

Grunnproduktet i CellReset sin rense og lev videre kur.(beskrevet over)

 

Kost tilskuddet har patent på sine produkter. En garanti for at de virker.

Spis deg frisk.

 

Du kan registrere deg gratis, og bli fordelskunde eller teampartner. Du har 30 dager på deg, til å finne ut om du vil kjøpe noe. før du blir strøket. Du får bedre priser på både nærings produktene, og kosmetikk produktene. Husk å velge riktig land på reistrerings siden Trykk her

28 dagersdietten

Bedre helse. Del på sosiale sider

SPIS DEG FRISK

FÅ MER ENERGI. MULIG Å SPISE SEG FRISK ? KOST TILSKUDD HELPER.

Til sidene i dette domenet

Husk dette er kost tilskudd og vanlig mat, med riktig innhold.Det vil bidra til bedre velvære. Det er ikke medisin,som kurerer sykdommer.

SUNDT KOSTHOLD,

HJELPER KROPPEN TIL Å FØLE SEG BEDRE,OG GLADERE,SAMT FÅ BEDRE ENERGI. SPISE SUND KOST ER BRA FOR ALLE